تحولات منطقه

۲۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۴
کد خبر: ۹۲۶۴۵۵

فرمانده انتظامی مشهد گفت: ۳۷۵ سارق و مالخر در جریان اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد دستگیر شدند.

٣٧۵ سارق و مالخر در مشهد دستگیر شدند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، سرهنگ احمد نگهبان  افزود: در راستای ارتقای امنیت اجتماعی و به منظور برخوردی جدی با مجرمان و متخلفان، طرح ضربتی اقتدار امنیت اجتماعی به مدت ۷۲ ساعت با محوریت مبارزه با سرقت های خشن در شهرستان مشهد اجرا شد.

وی خاطر نشان کرد: این طرح با همکاری ماموران پلیس آگاهی و کلانتری ها اجرا شد و ۳۶۸ سارق و هفت مالخر حرفه ای اموال مسروقه شناسایی و دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی مشهد ادامه داد: ۴٧ قاپ زن و ۶۳ سارق به عنف نیز دستگیر شدند و ۱۷۲ پرونده قاپ زنی و ۳۲ پرونده سرقت به عنف رمزگشایی و در مجموع ۵۴۵ فقره انواع سرقت کشف شد.

سرهنگ نگهبان افزود: متهمان به دادسرا معرفی شدند.

وی تاکید کرد: طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد ادامه دارد و شهروندان می‌توانند با گزارش فعالیت های مجرمان به مرکز ۱۱۰ برای برقراری نظم و امنیت مطلوب جامعه با پلیس همکاری کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha